Gourmand Ostespecialisten
405    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
150 DKK

50 % rabat hos Gourmand Ostespecialisten – den kendte delikatesseforretning på Gl. Kongevej. Køb ind til overdådigt oste- & pølsebord


Har du smagsløg, som elsker at blive smurt med forrygende charquteri, vidunderlige oste og smagfulde patéer, så snyd ikke dig selv, din kæreste, dine venner og familie. Gourmand Ostespecialisten giver dig et gavekort, så du kan sammensætte dit eget overdådige oste- og pølsebord. I forretningen finder du oste fra det halve Europa og et overvældende sortiment af danske, italienske og spanske skinker, pølser og patéer. Du kan krydre dit oste- og pølsebord med butikkens hjemmelavede nødder i honning, økologiske marmelader, friskbagte brød mv. Nyd dit oste- og pølsebord derhjemme, eller hvor du har lyst.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Gourmand Ostespecialisten
  • Værdibeviset udløber 6. januar 2012
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr.
+ HOURS
Gl. Kongevej 155
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Tirsdag - fredag, kl. 9.30-17.30
Lørdag, 9.30-14.00

+ ABOUT

Med over 20 års erfaring som ostehandler driver Henrik Storgaard Gourmand Ostespecialisten med kærlig hånd. Osteforretningen på Frederiksberg er for dem, som virkelig går op i kvalitet. Her er alle produkter og råvarer valgt med stor omhug, og du finder kun det bedste af det bedste hos Gourmand Ostespecialisten.

Butikkens produkter og råvarer kommer fra Danmark og det halve Europa. Og Gourmand Ostespecialisten importerer selv de bedste oste og charquteri fra lande som Frankrig, Spanien samt Holland.

Gourmand Ostespecialisten har flere gange været indstillet til Frederiksbergs Erhvervspris. Og forretningen har 2 gange modtaget hædersdiplomet fra det Danske Gastronomiske Akademi for butikkens fremragende udvalg af oste og charquteri.

Udvalget er overdådigt, og butikkens ekspedienter giver dig kyndig vejledning, så du præcis kommer hjem med det, som smager dig. Servicen og betjeningen er i top hos Gourmand Ostespecialisten, som har alt hvad hjerte begærer.

+ WHERE

Gl. Kongevej 155
1850 Frederiksberg C