50 % rabat på 2 x hjemmelavet pasta med fantastisk pasta-sauce hos det italienske Spaghetteria på Frederiksberg – Anerkendt italiensk pastamager byder på de lækreste pastaer & saucer lige til at koge og varme derhjemme
Nyd pasta med friske tomater fra Napoli, gulerødder fra Norditalien, italienske skovsvampe og sicilianske auberginer. I en lille sidegade til Gl. Kongevej kreerer Andrea Casciotta den mest vidunderlige pasta i sit hyggelige italienske pastakøkken. Her kan du købe fantastiske hjemmelavede pasta-retter som take away, lige til at tilberede derhjemme til frokost & til aften. Få vidunderlig pasta fra alle Italiens regioner med hver sin unikke form & smag. Oplev det skønne Spaghetteria på Frederiksberg, hvor frisklavet pasta hver dag produceres i det åbne køkken. Smag pasta-kokkens sublime pasta-saucer lavet på sæsonens fineste råvarer.
Med Dagens tilbud har du frit valg mellem alle pasta-typer og pasta-saucer hos det italienske Spaghetteria. Her kan du vælge mellem mere end 10 forskellige typer hjemmelavet pasta fra Italiens fantastiske spisekamre og blandt kokkens vidunderlige pasta-saucer. Få hjemmelavet pasta lavet på egns-opskrifter fra Apulien, Calabrien, Sicilien og Piemonte. Få Pasta Pappardelle fra Toscana, Spaghetti fra Abruzzo og Maltagliati fra Bologna. Få hjemmelavede pasta-saucer med italienske skovsvampe lavet efter originale opskrifter fra Piemonte. Nyd pasta med Andrea Casciotta’s fantastiske pesto-sauce lavet på basilikum, pinjekerne, hvidløg, fåreost og olivenolie. Få klassisk bolognese lavet på kalv & flæsk, solmodne tomater, italienske gulerødder og bladselleri. Få Gorgonzola e Spinaci lavet på egns-opskrifter fra Norditalien og italiensk tomatsauce med bacon, olivenolie og stærk chili. Nyd krydret italiensk pasta-sauce med kylling og squash, olivenolie, salvie og italiensk hvidvin. Få sauce med gorgonzola, parmesan og mange andre.
WHAT YOU GET
CONDITIONS
- Værdibeviset indløses hos Spaghetteria
- Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. januar 2015
1866 Frederiksberg C
Åbningstider:
Tirsdag - søndag, kl. 15-20
Den anerkendte pastamager Andrea Casciotta har givet de lokale og københavnerne en helt unik mulighed for at servere de lækreste italienske pasta-retter hjemme både til hverdag & til fest. Og med Andrea Casciotta's udsøgte sans for kvalitet og smag går du aldrig på kompromis, når du køber ind i hans vidunderlig italienske pastakøkken.
Her kreeres alt fra bunden på sæsonens bedste råvarer fra det solbeskinnede støvleland. Pasta-dejen æltes på importeret mel fra Italiens mange fantastiske kornkamre og møller. Tomaterne hentes i Napoli, gulerødderne i Norditalien, auberginerne kommer fra Sicilien, bacon & skovsvampe fra Norditalien. Og hver dag producerer pasta-mageren sin vidunderlige hjemmelavede pasta i mange eventyrlige former midt i åbningstiden.
Det italienske Spaghetteria på Frederiksberg byder på Italiens bedste pastaer & pasta-saucer. Og pasta-mageren Andrea Cascoitta har høstet roser i både Danmark og Italien for sit gudsbenådede pasta-håndværk. Han har uddannet flere af Danmarks førende kokke i de traditionsrige italienske pastateknikker. Nu forkæler Andrea Casciotta bymennesker og feinschmeckere i København med de lækreste pasta-retter lige til at tage med hjem og tilberede færdigt.
Henrik Steffens Vej 4
1866 Frederiksberg C