Café N
495    SOLD
- +
EXPIRED
258 DKK
125 DKK

52 % rabat på 2 x fantastisk Vegge-brunchtallerken + 2 x friskpresset juice/kaffe – Få herlige delikatesser hos fortryllende Café N – Tidligere vinder af Politikens IBYEN-pris som Årets Café

Ultra populære Café N i Blågårdsgade laver fremragende vegetarlækkerier serveret i dagligstue-hygge med hjertelig og personlig betjening. Derfor har caféen også tidligere suverænt vundet Politikens IBYEN-pris som Årets Café. I køkkenet fremtryller kokkene herlige hjemmelavede delikatesser med fantastiske smagsoplevelser for alle, uanset om man er vegetar eller ej.

Med Dagens tilbud får du 2 vegetar-brunchtallerkener med udsøgte lækkerier. Få den lækreste hjemmelavede yoghurt lavet på soja, toppet med müesli af sukkerristede havregryn og rosiner. Nyd mini-sandwich i lækkert hjemmebagt kernebrød, smurt med kryddersmør og fyldt med saftige skiver af tomat, avocado, blandet salat og frisk basilikum. Smag Café N’s herlige lune tofu-omelet, lavet på kartofler og sojabønner, pyntet med grønt. Smag de eventyrlige grøntsags-kroketter lavet på økologiske gulerødder, kartofler og blandede rodfrugter, serveret med hjemmelavet paprika-dip. Nyd et forfriskende mix af friske frugter – fx appelsin, melon, ananas og vindruer, serveret med hjemmelavet vaniljecreme. Forsød din smagsoplevelse med dagens kage – fx gulerodskage med vanilje, pyntet med kokosflager, eller chokoladekage med valnødder. Rund af med en lækker dadelkugle lavet af vitaminrige friske dadler, havregryn, kakao og friskpresset appelsinsaft, rullet i kokos. Vælg friskpresset juice med appelsin, gulerod, ingefær og rødbede – og få den blandet som du vil. Du kan selvfølgelig også vælge the eller fløjlsblød kaffe – latte, cappuccino, cortado eller andet fra caféens kaffemenu.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibevis indløses hos Café N
  • Brunch serveres alle dage helt frem til kl. 16
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. juni 2013
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 8-22
Lørdag - søndag, kl. 9-22

+ ABOUT
Café N byder på vegetarlækkerier, dagligstue-hygge og super engagerede kokke og tjenere. For Allan Reck, som ejer og driver Café N, er vegetar-caféen et drømmeprojekt, og han har succes. Allans filosofi er, at alle hans gæster skal føle sig hjemme her, og det gør de.

Caféen ligger i Blågårdsgade, Nørrebros mest livlige kvarter med mange små hyggelige og sjove butikker og et stort udvalg af spændende caféer.

Hos Café N er der altid propfyldt med gæster i det hyggelige, tæt pakkede lokale, som er møbleret med bænke og borde, malede træstole og rispapirlamper i loftet. Og der er altid plads til én til på Café N, for her er det ’vi-stemningen’, der hersker.

Café N er kendt for andet og mere end den fede stemning. Caféen laver noget af det allerbedste inden for vegetar, sund og velsmagende mad. Her er mad og drikke altid friskt og hjemmelavet – intet bliver tappet fra dunke og plastbøtter. Og forskellen er himmelråbende. Smagen af den friskpressede juice virker, med sin kraftige sødme, som en energisk krammer – og når man sætter tænderne i de lækre vegetar-delikatesser Café N disker op med, så bliver forelskelsen total.
+ WHERE

Blågårdsgade 17
2200 København N