Hope Organic
1008    SOLD
- +
EXPIRED
250 DKK
125 DKK

2 bowls + 2 økologiske sodavand hos Hope Organic i Boltens Food Court – Grønt gourmetkøkken har indtaget nyt madmarked med vilde veganske bowls

Grønne træer og fuglesang. Bindingsværk, brosten og en himmel af lyskæder. Kun et stenkast fra Kongens Nytorv har byens nyeste madmarked slået dørene op, og det vælter ind med roser til Hope’s grønne gourmetkøkken. De samarbejder med Aarstiderne omkring bæredygtige råvarer. Kokkene vil have os til at spise godt, og de værner samtidigt om planeten. Her forkæles gæsterne med økologi, god karma og byens bedste veganske bowls. Alt bliver lavet fra bunden, og smagene er for vilde.

WHAT YOU GET

Få bowls & økologiske sodavand for 2 personer hos Hope Organic i Boltens Food Court. Tag plads blandt hundredvis af glade gæster på byens nye madmarked eller bestil 'to go'. Nyd California Dreaming Bowl med bund af citronmarineret quinoa, toppet med chili sin carne, tomatsalsa, avocado, stegte majs, tortilla chips og friske spirer. Få økologiske sodavand med alt fra rabarber til hyldeblomst og appelsin. Invitér venner, familie og kæreste på noget af det vildeste veganske i København.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Hope Organic i Boltens Food Court
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 24. oktober 2019
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 11-21
Fredag - lørdag, kl. 11-22
Søndag, kl. 11-21

+ ABOUT

De er omkredset af smukke bindingsværkshuse, og madmarkedet er fyldt med kulinariske oplevelser fra alle verdenshjørner. Boltens Food Court har blot haft åbent i nogle måneder, og flere hundredtusinde gæster har allerede været forbi. Her summer det af liv & glade dage, og midt i det hele byder Hope Organic på veganske bowls, som ingen andre kan præstere.

Hos Hope har de på alle måder ramt plet. Her smager maden fantastisk, og kokkene tænker økologi og bæredygtighed på et helt nyt niveau. Via deres samarbejde med Aarstiderne er Hope med til at skabe et endnu stærkere grundlag for fremtidens bæredygtige fødevareproduktion – og så investerer de en del af deres overskud i at plante træer rundt om i hele verden.

+ WHERE

Boltens Food Court
Gothersgade 8
1123 København K