Meille
776    SOLD
- +
EXPIRED
350 DKK
199 DKK

5-retters menu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By – Tidligere Noma-kok byder på topanmeldt nordisk gastronomi

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli – og i både Michelin samt White Guide er hans restaurant blevet fremhævet som én af landets bedste. Hos Restaurant Meille byder den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson på topanmeldt nordisk gastronomi. Råvarerne hentes hjem fra lokale landbrug, stemningen er afslappet og tjenernes nærhed ubetinget. Her byder nogle af Danmarks dygtigste kokke på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på nordiske retter, som er en sand fryd for både gane og øje. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx kammusling med honningvinaigrette, glaskål og kinaradisse. Få suppe på danske asparges med vilde purløgsblomster, croutoner og brunet smør. Nyd nordisk risotto på perlebyg med dehydrerede oliven, citrontimian og comté, toppet med tørret løvstikke og crudité af asparges. Smag braiseret okse eller BBQ-marineret Grambogård-gris med grillet kål og sauce på vilde danske bær. Nyd rabarberkompot med laurbær-is samt crumble på tørret yoghurt og karamelliseret hvid chokolade.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. oktober 2019
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

+ ABOUT

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres der gastronomi med udgangspunkt i sæsonen, lokale grøntsager samt dansk fisk og kød. Her er der fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Restaurant Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har på blot ét år modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

+ WHERE

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K