Greta’s
502    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

2 bowls + 2 drikke hos Greta’s på Nørrebro – Nyt spiseri går all-in på sundhed, økologi og bæredygtighed

Det meste i køkkenet er enten vegetarisk eller vegansk, men der er også bæredygtig fisk & lidt kød på menuen. Hos Greta’s arbejder kokkene med lokale råvarer i sæson. Alt er økologisk, og de er ikke bange for at bruge ’grimme’ frugter & grøntsager, der har fået en bule eller er lidt skæve. De har tænkt bæredygtighed ind i alle aspekter – fra råvarerne til emballagen, møblerne og selve spiseriet, der kører på grøn energi. Montrerne bugner med lækre salater, og smagen af de friske råvarer er for vild.

WHAT YOU GET

Få bowls & drikke for 2 personer hos Greta’s på Nørrebro. Tag plads i det hippe spiseri eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle køkkenets bibimbap og salad bowls. Få koreansk-inspireret bibimbap med lilla ris, årstidens grøntsager, teriyaki-marinerede svampe, kimchi, pulled pork eller vegansk chilimarineret sojakylling. Du kan også gå bland-selv-vejen og designe din egen salat helt efter eget valg. Smag fx kålsalat marineret i olivenolie med syltede rødløg, æble, tørrede figner, solsikkekerner og friskrevet citronskal. Nyd gulerodssalat med rødbede, toppet med ristede hasselnødder og gedeost. Få hjemmelavet coleslaw og nudel-salat med gule beder, sesam og chili. Top dine salater med alt fra pulled pork til chilimarineret sojakylling og asiatiske fiskedeller tilsmagt med hvidløg og lime. Nyd superfood-drikke med baobab, hibiscus og moringa. Få kombucha, øko-saft og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Greta’s
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. oktober 2019
+ HOURS

Mandag - lørdag, kl. 11-20

+ ABOUT

Et nyt spiseri på Nørrebro tiltrækker vegetarer, veganere og madører fra hele København. Sundhed og bæredygtighed er i højsædet. Køkkenet er åbent, og råvarerne er økologiske. Her er frugt & grønt dyrket på lokale landbrug, der lige som Greta’s værner om naturen. Grisene kommer fra vestjyske Hestbjerg, mens fiskene er skånsomt fanget i de skandinaviske farvande.

Hos Greta’s skinner kokkenes kærlighed til råvarerne igennem hver en servering. Smagene er unikke, og maden er en sand fornøjelse for både krop & sjæl. Her er der hyggelige siddepladser inde og ude med udsigt til livet på Nørrebro. Lokalerne er fyldt med planter, naturtræ og bløde vibes, og det er kun et par måneder siden, at de slog dørene op for første gang.

+ WHERE

Nørrebrogade 140
2200 København N