Banana Copenhagen
2194    SOLD
- +
EXPIRED
90 DKK
45 DKK

2 store bægre med is hos Banana i Torvehallerne, på Broens Gadekøkken & Nørrebro – Smag fremtidens is lavet på overskydende bananer

Fremtidens is er bæredygtig, 100% økologisk & vegansk – og så er den lavet på verdens mest spiste frugt, nemlig bananen. Inspirationen kommer fra solskinsøerne Hawaii, og blot ét år efter deres lancering har Banana åbnet is-butikker på byens bedste adresser. Isen er helt blød og cremet, og i toppingbaren bugner det med alt fra frisk frugt til granola, kakaonibs og ristet kokos. Deres is-koncept har trukket overskrifter i landets største medier, og sammen med Irma bekæmper de madspild.

WHAT YOU GET

Få 2 store bægre med is hos populære Banana. Værdibeviset kan indløses i Torvehallerne, på Broens Gadekøkken samt på Nørrebro. Du har frit valg blandt dagens udvalg af is, som varierer efter sæson og ismagernes humør. Smag Solero lavet på banan, mango, passionsfrugt, dadler og vanilje. Få plain banan-is samt is tilsmagt med hindbær, jordbær, brombær og citron. Vælg frit i toppingbaren, hvor du kan toppe din is med alt fra frisk mango til kakaonibs, ristet kokos, saltede mandler, vegansk chokolade og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i alle Bananas is-butikker
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. oktober 2019
+ HOURS

Torvehallerne
Mandag - torsdag, kl. 10-19
Fredag, kl. 10-20
Lørdag, kl. 10-18
Søndag, kl. 11-17

Broens Gadekøkken
Mandag - søndag, kl. 12-21

Jægersborggade
Mandag - søndag, kl. 12-20

(fra 29. sep - 1. okt er der kun åbent på Jægersborggade)

+ ABOUT

De laver is på bananer, som normalt ville blive kasseret på grund af deres udseende. De kæmper mod madspild og er i gang med at revolutionere is-markedet. Når de fleste forbrugere mener, at bananerne er for modne til, at de gider købe dem, så er bananerne faktisk i deres sødeste version. Og det har givet Banana en unik mulighed for at lave lækker, sød is på overskydende bananer helt uden tilsætning af sukker.

De ligger i Torvehallerne, på Broens Gadekøkken, og de har netop åbnet flagship store i Jægersborggade. Det er gået stærkt for den lille is-start-up, Banana, der for blot ét år siden slog dørene op for første gang. De har bygget deres is-koncept op omkring sundhed, økologi og bæredygtighed. Is-varianterne følger sæsonens udbud af råvarer, og smagen er for vild.

+ WHERE

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K

Broens Gadekøkken
Strandgade 95
1401 København K

Jægersborggade 27
2200 København N