Naert
452    SOLD
- +
EXPIRED
460 DKK
275 DKK

7 serveringer hos Naert i Indre By – Tidligere Michelin-kokke byder på nordisk gastronomi i særklasse

Restaurant Naert hylder nordisk gourmetmad serveret i fantastiske omgivelser. Stemningen er afslappet, kokkenes & tjenernes nærhed er ubetinget. Råvarerne kommer fra lokale landbrug og anerkendte fiskerier, mens kokkene har deres fortid på Noma og restaurant Bare i Bergen. Politikens og Berlingskes madanmeldere kvitterede hver især med 5 store stjerner, og White Guide, ’den alternative Michelin-guide’, har fremhævet Naert som én af Danmarks bedste restauranter.

WHAT YOU GET

Få 7 serveringer hos Naert i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Start med lækre snacks – fx nordiske fladbrød med humus, ceviche af torsk med grillet agurk og hø-røget kærnemælk samt tatar af okse med mayo og friterede hørfrø. Smag udsøgte signaturretter fra køkkenet. Nyd rimmet helleflynder med nye danske kartofler, sprødstegt bacon, østers-emulsion og stikkelsbær. Få bagt torsk med spinatcreme, sauterede ramsløg og røget timian. Få hanger steak med chili, avocado, sprødt kyllingeskind og sauce på citronverbena. Nyd ristet kokos-is med ananas, rum, havrecrumble og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Naert
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. september 2019
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Tirsdag - torsdag, kl. 17-23
Fredag - lørdag, kl. 17-24

+ ABOUT

Med stærke rødder i de danske og norske madtraditioner arbejder Naert med smage og konsistenser, som er blevet forfinet af generationer før os. Her serveres nordiske gourmet-retter i hyggelige lokaler med rustikke træborde og minimalistisk interiør. Her er det maden, den gode smag og gæsterne, der er i centrum.

Hos Naert kreeres mad på ypperlige råvarer, som varierer efter sæson og humør. Maden er skarp, vinene og øllen er hentet hjem fra små vingårde & bryggerier rundt om i verden. Her har gæsterne direkte udkig til det åbne køkken, hvor dygtige kokke fremtryller vild nordisk gastronomi i bedste underspillede stil.

+ WHERE

Pilestræde 63
1112 København K