Restaurant Mondän
812    SOLD
- +
EXPIRED
190 DKK
115 DKK

2 stk. smørrebrød hos Restaurant Mondän – Nyd overdådigt smørrebrød i smukke omgivelser på Frederiksberg

De er blevet fremhævet som én af landets bedst anmeldte restauranter og er listet side om side med Kong Hans og Søllerød Kro. Børsens madredaktør har rost deres smørrebrød til skyerne, og restauranten er fyldt med glade gæster. Hos Restaurant Mondän tager kokkene afsæt i klassisk dansk smørrebrød, men de er ikke bange for at udfordre det gængse. Råvarerne hentes hjem fra små landbrug, og køkkenet styres af den anerkendte køkkenchef Mads Dalsborg.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på en overdådig frokost hos Restaurant Mondän på Frederiksberg. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. I har frit valg til alt på smørrebrødskortet, og I vælger hver især 2 stk. smørrebrød. Smag fx smørrebrød med marinerede sild, dehydreret tomat og skud af citrontimian. Få tatar af okseinderlår med saltristede mandler, syltede ramsløgskapers og hvide asparges marineret i hyldeblomst. Nyd smørstegt fiskefilet med håndpillede rejer, karse og remoulade. Få torskerogn stegt i miso, toppet med kimchi og kinaradisse. Smag roastbeef og rullepølse af Duroc-gris med syltede bøgehatte, friterede løg, sky og friskrevet peberrod. Få karrysild med pocheret æg, råsyltet æble og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Mondän
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. juli 2019
  • Smørrebrød serveres til frokost alle ugens dage
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 12-15
(til frokost serverer restauranten udelukkende smørrebrød)

Aften
Mandag - torsdag, kl. 17-23
Fredag - lørdag, kl. 17-24

+ ABOUT

I hjertet af Frederiksberg kreerer anerkendte kokke nordisk gastronomi efter sæson og humør. Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd vægtes højt, og råvarerne taler for sig selv. Frokostkortet er spækket med landets måske bedste smørrebrød, og øllen hentes hjem fra bryggerier i ind- og udland.

Hos Restaurant Mondän er lokalerne smukt indrettet med dansk design, elegante træstole og rå pudsede vægge. Her er stemningen afslappet og tjenernes nærhed ubetinget. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

+ WHERE

Godthåbsvej 26
2000 Frederiksberg