Mahalle
640    SOLD
- +
EXPIRED
328 DKK
160 DKK

Brunch med lemonade og te for 2 personer hos Mahalle – Ultrapopulære kokke indtager Nørrebrogade med brunch-specialiteter fra Mellemøsten

Siden 2013 har de vundet københavnske hjerter i tusindvis, og nu har Mahalle endelig udvidet succesen med et nyt univers på Nørrebro. Her forkæles gæsterne med alt fra grillet halloumi-ost til fladbrød og humus, mens tankerne sendes mod varmere himmelstrøg. Her er der smil & varme og smukke lokaler prydet med arabiske lamper, mosaik og farverige tallerkener. Invitér venner, veninder og kæreste på en sviptur til det eksotiske Mellemøsten og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

WHAT YOU GET

Få libanesisk brunch med lemonade og arabisk te for 2 personer hos Mahalle på Nørrebrogade. Start dagen i godt selskab og med brunch i eksotiske rammer. Smag libanesisk yoghurt og muhammara lavet på grillede peberfrugter og valnødder. Nyd fladbrød, grillet halloumi-ost og hjemmelavet humus, toppet med granatæblekerner. Smag menemen – arabisk inspireret røræg med tomat, paprika og tørret oregano. Få alt fra zeit & zaatar til oliven, feta og frisk frugt. Nyd arabisk te og lemonade med lime, mynte, granatæblekerner og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mahalle på Nørrebrogade
  • Værdibeviset gælder mandag-fredag, hvor der serveres brunch fra kl. 12-16
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2019 (restauranten holder lukket i maj)
  • Bordreservation kan foretages online
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 12-23

+ ABOUT

Hos Mahalle er der kræset om detaljerne – fra indretningen til maden lavet på råvarer håndplukket fra ind- og udland. Her summer det af liv & glade dage. Stemningen er interkulturel, og tankerne ledes mod eksotiske bazarer og beduintelte under varmere himmelstrøg.

Vegetarer, veganere og madelskere valfarter til Mahalle. Her står den på hyggelige siddepladser blandt arabiske antikviteter, og maden vækker stor glæde omkring bordet. Gæsterne bydes på libanesiske retter tilsat inspiration fra nordisk gastronomi. Smagene er unikke, og der er ingen tvivl om, at Mahalle er helt sin egen.

+ WHERE

Nørrebrogade 51
2200 København N