Meille
400    SOLD
- +
EXPIRED
395 DKK
250 DKK

5-retters menu & snacks hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By – Tidligere Noma-kok byder på topanmeldt nordisk gastronomi

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli – og i både Michelin samt White Guide er hans restaurant netop blevet fremhævet som én af landets bedste. Hos Restaurant Meille byder den tidligere Michelin-kok, Mads Rye Magnusson, på topanmeldt nordisk gastronomi. Råvarerne hentes hjem fra lokale landbrug, stemningen er afslappet og tjenernes nærhed ubetinget. Her byder nogle af Danmarks dygtigste kokke på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på nordiske retter, som er en sand fryd for både gane og øje. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Start med 4 lækre snacks – fx hyldeblomst- og tapioka-chips med mayo og dehydreret dild, braiseret svin med friske urter samt tartelet med torsk og friskrevet citronskal. Smag 5 udsøgte retter fra køkkenet. Få saltede, syltede, ristede og fermenterede beder med røget ost, BBQ-ramsløg og estragon. Nyd dumplings med kamille-marineret sandart og fermenteret kinaradisse. Få grød på perlebyg med syltet gulerod, ristede hasselnødder, crème fraîche og friskrevet peberrod. Smag braiseret okse eller Grambogård-gris med pærepuré, sprøde kartofler, purløgsblomster og rødvinssauce. Nyd yoghurt-is tilsmagt med laurbær, serveret med karamel, brombær, frysetørret yoghurt og crumble.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juli 2019
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu & snacks” på din reservation
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

+ ABOUT

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres der gastronomi med udgangspunkt i sæsonen, lokale grøntsager samt dansk fisk og kød. Her er der fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Restaurant Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har på blot ét år modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

+ WHERE

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K