Hotel Sanders
16    SOLD
- +
EXPIRED
4100 DKK
2500 DKK

Ophold for 2 personer på Sanders i hjertet af København – Bliv indlogeret på luksuriøst værelse med morgenmad og fri minibar

Forår eller sommer. Hverdag eller weekend. Overrask en ven, veninde eller kæreste med en oplevelse helt ud over det sædvanlige! I vinters blev de kåret som Europas bedste hotel, og nu har både Travel + Leisure, Condé Nast og Monocle netop fremhævet Sanders på deres lister over ’The Best Hotels in the World’. Gæsterne kommer fra hele verden, rytmen er rolig, og Sanders er mere end blot et luksuriøst hotel – det er en stemning og et kærkomment frirum med byens bedste placering.

WHAT YOU GET

Tag på romantisk getaway eller staycation på Hotel Sanders i hjertet af København. Hvert værdibevis er gyldigt 1 overnatning for 2 personer i luksuriøst ’Sanders Bedroom’. Køb ét eller flere beviser og bestem herved selv antallet af nætter. Under hele opholdet har I fri minibar, som dagligt fyldes op med soft drinks og snacks. Om morgenen har I frit valg til alt i à-la-carte-menuen, og I bestemmer selv, om morgenmaden skal nydes i restauranten eller på Sanders’ indendørs tagterrasse. Få alt fra bircher muesli til rugbrød med avocado og pocherede æg. Smag røget laks med sauteret spinat og citron. Nyd smørbagte croissanter, belgiske vafler med bær, crème fraîche og meget mere. Få et break fra dagligdagen – nyd livet og stemningen på værelset, i hotellets romantiske stuer og på tagterrassen med udsigt ud over byen.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Hotel Sanders
  • Hvert værdibevis er gyldigt 1 overnatning for 2 personer
  • Værdibeviset kan anvendes alle dage i marts, april samt juli 2019
  • Reservation skal foretages via e-mail eller telefon
+ ABOUT

Et smukt københavnerhus fra år 1900 danner rammerne om et hotel, som har tiltrukket sig opmærksomhed fra hele verden. For blot ét år siden slog Sanders dørene op, og den berømte balletdanser, Alexander Kølpin, inviterede de første gæster indenfor. Omgivelserne er storslåede, og med sin placering bag Det Kongelige Teater er ejendommen dybt forankret i Alexanders kreative historie.

Indretningen er inspireret af rejser og indtryk fra overalt i verden, kombineret med hygge og dansk design. Værelserne er imponerende smukke og emmer af personlighed. Hos Sanders er hotellets stuer prydet med bogreoler og åben pejs, mens tagterrassen er fyldt med planter og udsigt ud over København. Her er gæsterne i centrum, og de forkæles med afslappet luksus og en helt unik varme.

+ WHERE

Tordenskjoldsgade 15
1055 København K