Helenekilde Badehotel
173    SOLD
- +
EXPIRED
2095 DKK
1250 DKK

Ophold for 2 personer på Helenekilde Badehotel – Få værelse med havudsigt og balkon samt morgenmad, velkomst-champagne og snacks

Vinter, påske eller forår. Hverdag eller weekend. Besøg Tisvildes idylliske badehotel, højt hævet over Kattegat og fremhævet af verdenskendte rejsemagasiner som Travel + Leisure samt Condé Nast. Helenekilde er langt mere end et hotel – det er en stemning og et frirum forgyldt af Nordsjællands flotteste havudsigt. Her kommer gæster fra hele verden, som nyder hotellets rolige rytme. Her bydes gæsterne på afslappet luksus og autentisk badehotelstemning a la 1904 – en sand forkælelse af både krop & sjæl.

WHAT YOU GET

Invitér en ven, veninde, ægtefælle eller kæreste med på Helenekilde Badehotel – ét af Danmarks smukkeste hoteller. Hvert værdibevis er gyldigt 1 overnatning for 2 personer i dobbeltværelse med havudsigt og morgenmad. I bliver budt velkommen med champagne og et udvalg af lækre snacks. I indkvarteres i et af Helenekildes hyggelige værelser med privat balkon og udsigt ud over Kattegat. Tag på gåture langs havet og i den smukke nordsjællandske natur. Nyd livet og den afslappede stemning på værelset, i hotellets romantiske stuer eller på verandaen med 180 graders meditativ udsigt ud over det glitrende hav.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Helenekilde Badehotel
  • Hvert værdibevis er gyldigt 1 overnatning for 2 personer inkl. morgenmad, velkomst-champagne og snacks
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 11. maj 2019
  • Reservation skal foretages via e-mail eller telefon
+ ABOUT

Helenekilde er mest af alt en stemning, og så er det et hjem. Et hjem, der tager imod sine gæster på en uhøjtidelig og afslappet måde. Et badehotel, der fokuserer på den stille luksus, den gode mad og behagelige omgivelser med plads og udsigt til tankespind.

Helenekilde Badehotel byder på luksuriøs badeferie-stemning i historiske gemakker fra 1904. Her er der duftende blomster, havet ligger smuk nedenfor, og på verandaen hænger gæsterne ud året rundt. Her har hotellets ejer, Alexander Kølpin, kreeret en stemning, som er tro mod badehotellets historie og stedets fantastiske omgivelser.

+ WHERE

Strandvejen 25
3220 Tisvildeleje