Den Go'e Kaffebar
403    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Den Go'e Kaffebar – Kombineret kaffebar & café byder på hygge, brunch, kaffe & kage m.m.

Kåret som Frederiksbergs Bedste Café 2018 og ombejlet af glade gæster! I seriøst hyggelige omgivelser på Frederiksberg Allé lokker Den Go'e Kaffebar med alt fra brunch til rugbrødspanini, kaffe og friskpresset juice. Stemningen er hjertevarm og kvaliteten overlegen. Gæsterne mødes af store smil, og lokalet er indrettet med hyggekroge, åben bardisk, naturtræ og en blanding af nye og gamle designerlamper.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Den Go'e Kaffebar på Frederiksberg Allé. Køb ét eller flere værdibeviser. Nyd skyr med æble, chiafrø, mandler og ahornsirup. Få hjemmelavet havregrød toppet med alt fra mandler til kokos, dadler og peanut butter. Få smørbagte croissanter og rugbrød med æg. Nyd hjemmebagte boller med ost og rugbrødspanini med kylling, comté, sennep og mayo. Smag tomatsuppe med crème fraîche og salte mandler. Få salater med kylling, spidskål, blomkål og æble, toppet med humus, chiafrø og gomadressing. Nyd rawkugler lavet på dadler, kakao og espresso. Smag solbærtærter, brownies med dulce de leche og gulerodskage med flødecreme og krokantmandler. Få espresso, cortado og fløjlsblød latte brygget på udsøgte kaffebønner fra Papua New Guinea. Smag friskpresset juice med appelsin, gulerod og ingefær. Nyd æblemost, øko-sodavand fra Naturfrisk og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Den Go'e Kaffebar
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. maj 2019
  • I weekenden skal der reserveres bord på forhånd – reservation foretages via 22 46 22 10
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Den Go'e Kaffebar
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 7:30-17:00
Lørdag - søndag, kl. 9:30-17:00

+ ABOUT

Menukortet er spækket med hjemmelavede lækkerier, og råvarerne er valgt med omhu. Bag disken brygger søde og servicemindede baristaer kaffe i linde strømme, mens gæsterne tager plads i den hyggelige café. Hos Den Go'e Kaffebar nydes livet i fred og ro med dagens avis og hyggesnak i timevis. Her emmer det af tilbagelænet afslappethed, og stemning er seriøst god.

I snart to år har Den Go'e Kaffebar forkælet kaffe- og madglade gæster i hjertet af Frederiksberg. Drømmen har fra start været at skabe et rum til lokale med plads til smil, gode oplevelser og fokus på kvalitet. Responsen har været overvældende, og i august sidste år vandt Den Go'e Kaffebar titlen som Frederiksbergs Bedste Café.

+ WHERE

Frederiksberg Allé 42A
1820 Frederiksberg C