Restaurant Rebel
143    SOLD
- +
EXPIRED
740 DKK
499 DKK

4-retters gourmet-middag inkl. bobler & snacks hos Michelin-anbefalede Restaurant Rebel

Usnobbet toprestaurant byder på noget af det bedste, du nogensinde har smagt. Politikens og Berlingskes madanmeldere kvitterede hver især med 5 store stjerner. Og for 5. år i træk har Michelin tildelt Rebel den eftertragtede Bib Gourmand udmærkelse. En udmærkelse, som kun er forundt 12 af Danmarks bedste restauranter.

WHAT YOU GET

Lad geniale kokke forkæle dig med årstidens vildeste gastronomi, serveret i uformelle omgivelser med hygge i højsæde. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser og invitér venner, familie og kæreste på en formidabel smagsrejse i det dansk-franske køkken.

Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchef Martin Hylleborg. Start med bobler og lækre snacks – fx vagtelæg med røget mayo, hjemmegravet okseinderlår og kroketter på pighvar. Smag udsøgte signaturretter fra køkkenet. Få tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Få ravioli med østershatte, soja og ingefær. Nyd ribeye af fritgående kødkvæg med perleløg, knust kartoffel og rødvinssauce. Smag stegt pighvar i creme på hummerbisque, serveret med tapiokaperler, estragon og revet comté. Nyd blødende chokoladefondant med vanilje-is eller tærte med rosemarincreme og yoghurt-is tilsmagt med æble.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Rebel
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. april 2018
  • Hvert værdibevis er gyldigt for én person
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Tirsdag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

I charmerende københavnerhus fra 1731 byder Restaurant Rebel på gastronomi, som er en sand fryd for øje og gane. Madanmeldere og gourmander fra ind- og udland valfarter til. Her forkæles gæsterne af topkokke i bedste underspillede stil.

Hos Rebel kreeres mad på ypperlige råvarer, som varierer efter sæson og humør. Maden er skarp, og vinene hentet hjem fra små vingårde rundt om i hele verden. Gæsterne har direkte udkig til det åbne gourmetkøkken. Og alle, som har været forbi, flyder over af begejstring.

+ WHERE

Store Kongensgade 52
1264 København K