Ferment
342    SOLD
- +
EXPIRED
220 DKK
110 DKK

50 % rabat på 2 x ramen hos anmelderroste Ferment i Studiestræde – Asiatisk spisehus byder på verdens hotteste madtrend – Få lækre japanske nudelsupper med kyllingebryst, øko-svin, sitake-svampe og nyplukkede kantareller

Verdens hotteste madtrend har ramt hjertet af København. Og det populære japansk-nordiske nudelkøkken hos Ferment er for længst blevet et megahit ligesom ramen-køkkenerne i London, Berlin og New York. Den succesfulde restauratør & kok Peter Otto går i de amerikanske superkokke David Chang og Eddie Huang’s fodspor. Og både Politiken & AOK har været forbi og fremhæver Ferment som ét af byens bedste nye spisesteder.

Med Dagens tilbud får du lækre japanske nudelsupper for to personer hos anmelderroste Ferment. Vælg mellem 4 fantastiske varianter af ramen. Smag verdens hotteste madtrend med kylling, øko-svin, japansk tofu eller med sitake-svampe & nyplukkede danske kantareller. Nudlerne er hjemmelavede og serveres i kraftig bouillon med hjemmesyltede kinaradisser, wakame-tang, rødløg og æg langtidskogt i vandbad ved 64 grader. Og nudelsupperne toppes med fint høvlede flager af tørret & røget Bonito-tun – det japanske svar på trøfler. Nyd fantastisk ramen i Ferment’s asiatiske spisehus eller ved bordene udenfor langs husfacaden i Studiestræde.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Ferment
  • Det kan være en god idé at reservere bord – bordbestilling kan foretages online
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 3. november 2015
+ HOURS
Studiestræde 18
1455 København K

Åbningstider:
Tirsdag - torsdag, kl. 17:30-21
Fredag - lørdag, kl. 17:30-22

(herudover er der åbent til frokost fredag - lørdag, kl. 12-15)
+ ABOUT
Ferment i Studiestræde har sat nye spændende dagsordner for madkulturen i den københavnske restaurationsbranche. Den japanske nationalspise ramen har længe været hot og hypet i USA. Og med åbningen af Ferment skylder tidens hotteste madtrend nu også ind over København.

Den danske kok, restauratør og kulinariske iværksætter Peter Otto sender nu københavnerne på gastronomiske oplevelsesrejser hos Ferment. Her kreerer den danske succes-kok hjemmelavede japanske nudelsupper med nynordisk twist og raffinement. Og Peter Otto træder i hælene på de amerikanske superkokke David Chang og Eddie Huang.

Gæsterne strømmer til det lille japanske spisehus i Studiestræde, som laver alt fra bunden på årstidens bedste råvarer. Nudlerne er håndlavede og kinaradisserne hjemmesyltede. Her koges skøn bouillon, kylling og øko-svin. Og med inspiration fra det nordiske køkken og sine kokkedage i London leverer Peter Otto helt unik gastronomi i hjertet af København.
+ WHERE

Studiestræde 18
1455 København K