The Yogurt Shop
1060    SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

50 % rabat på alt hos The Yogurt Shop i Grønnegade – Byens hippeste morgen- og frokoststed byder på øko-yoghurt med hjemmelavet frugtpuré, frozen yogurt og skyr-is, rugbrødssandwich, yoghurtboller, gourmet-kaffe m.m.

Nomineret som Byens Bedste, anbefalet af ELLE, Cover og byens madanmeldere – The Yogurt Shop er ombejlet for sit unikke New-Yorker-koncept placeret i hjertet af København. Her bydes på lækre økologiske yoghurter og skyr fra Thise Mejeri tilsat hjemmekogte, sæsonbestemte frugtpuréer kreeret i The Yogurt Shops vidunderlige køkken. Her toppes fantastiske yoghurter med sæsonens friske frugter & bær, nødder og honningristet granola. Og under den danske sommersol strømmer is-hungrende københavnere & turister til for at få økologisk frozen yoghurt og skyr-is med chokoladebrud, nødder, karamel og saltlakrids.

Med Dagens tilbud har du frit valg til alt hos The Yogurt Shop i Grønnegade. Køb ét eller flere værdibeviser. Nyd morgen-, frokost- og eftermiddagslækkerier i byens hippe yoghurtshop – eller køb ”to go”. Få økologisk yoghurt og skyr med vidunderlige frugtpuréer og toppings efter eget valg. Nyd yoghurt med jordbær-rabarberpuré sødet med honning, toppet med nødder, granola, frugter og bær. Få drænet yoghurt og skyr med hindbær-lakridspuré, passionsfrugt og cremet karamel. Nyd yoghurt med fantastiske toppings – alt fra friske jordbær og blåbær til kokosflager, saltede mandler, tørret banan og ananas. Få økologisk frozen yogurt og skyr vanilje-is med puré af hindbær-lakrids og jordbær-chili, toppet med karamelkugler, saltlakrids og flydende chokolade. Nyd rugbrødssandwich med tunmousse lavet på skyr, anrettet på bund af spinatblade, pesto, rødløg og avocado. Få blødkogte æg og hjemmebagte yoghurtboller med smør, ost og jordbærpuré. Nyd økologisk gourmet-kaffe brygget på bønner fra Claus Meyers kafferisteri Estate. Få is-kaffe med skyr-is, friskpresset juice, passionsfrugt og hyldeblomst. Nyd drikkeskyr med hindbær, luksus the og meget mere.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos The Yogurt Shop
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. oktober 2015
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. med frit valg til alt hos The Yogurt Shop
+ HOURS
Grønnegade 37
1107 København K

Åbningstider:
Mandag, kl. 8-14
Tirsdag - torsdag, kl. 7:30-17
Lørdag, kl. 10-16
+ ABOUT
Konceptet er hentet til København direkte fra Soho’s gader i New York – og med åbningen af The Yogurt Shop i 2013 kom yoghurt for alvor på københavnernes spisekort. Her nydes fantastiske yoghurter med hjemmelavet frugtpuréer og toppings til morgen, frokost og som sund snack & dessert. Og københavnere & turister strømmer til byens anmelderroste yoghurtshop i hjertet af København.

Hver dag laves de skønneste hjemmelavede frugtpuréer i yoghurtshoppens vidunderlige køkken. Her kreeres alt fra æblekompot med strejf af vanilje til jordbær-chili og hindbær-lakrids sødet med honning. Her bugner disken med alverdens toppings, og den økologiske yoghurt og skyr kommer fra Thise – ét af Danmarks bedste mejerier.

Et sundt, enkelt og lækkert måltid var startskuddet til Marike Krogh og Christina Wiboltts satsning på Københavns første rene yoghurt-koncept – og The Yogurt Shop er stadig ’one of a kind’. Med sin nye placering i én af Københavns hyggeligste gader byder The Yogurt Shop nu indenfor til hygge i smukke lyse omgivelser fyldt med levende lys og friske blomster. Og på bænken udenfor nydes sommersolen og det skønne liv i gaden.
+ WHERE

Grønnegade 37
1107 København K