Men's Room
108    SOLD
- +
EXPIRED
935 DKK
449 DKK

52 % rabat på 1,5 times intensiv ansigtsbehandling & håndpleje hos Men's Room i Hellerup eller Indre By – Få effektiv ansigtspleje i Danmarks førende hudplejeklinik for mænd. Køb til dig selv eller som gave til ham, du holder af

Siden 1998 har Men's Room udført effektiv hudpleje i eksklusive omgivelser for mænd i alle aldre. Her kommer forretningsmænd med udadvendte job, hvor udseende og førstehåndsindtryk er afgørende. Her kommer mænd, unge og gamle, som sætter pris på et flot udseende med ren og velplejet hud. Lad dig forkæle af Danmarks førende hudplejespecialister i herskabelige omgivelser hos Men's Room i Hellerup og i Indre By – eller køb som gave til manden, du holder af.

Med Dagens tilbud får du 1,5 times intensiv ansigtsbehandling og minihåndpleje hos anerkendte Men’s Room – i Hellerup eller i Indre By helt efter eget valg. Du får renset din hud, rettet dine øjenbryn og fjernet øre- og næsehår. Du får foretaget hudanalyse, og din hudplejespecialist udvælger de mest effektive creme og serum til behandling og pleje af din hud. Du får en grundig ansigtspeeling, og din hud opvarmes og dybderenses. Du bliver forkælet med en afslappende massage af ansigt, skuldre og nakke. Og du får en plejende ansigtsmaske. Dine hænder masseres, og dine neglerødder fjernes, så dine hænder fremstår som et flot visitkort.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Men's Room i Hellerup eller i Indre By
  • Tidsbestilling kan foretages online eller via telefon
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. oktober 2015
+ HOURS
H.C Andersens Boulevard 47
1553 København K

Rygårds Alle 133
2900 Hellerup

Åbningstider:
Mandag, kl. 9-19
Tirsdag, kl. 9-18
Onsdag, kl. 7-18
Torsdag, kl. 9-20
Fredag, kl. 7-19
Lørdag, kl. 9-15
+ ABOUT
I snart 20 år har Men’s Room været de københavnske mænds faste tilflugtssted for dybderensende ansigtsbehandlinger, hårfjernelse og håndpleje. Her bydes på hudpleje målrettet mænd i eksklusive omgivelser med chesterfield-møbler, mahogni-loft og pejs.

Men’s Room åbnede i 1998 som den første af sin slags i Danmark med hudplejebehandlinger alene målrettet mænd. Lige siden har Men's Room været førende inden for hudpleje for mænd i København. Og i 2013 fulgte Men's Room succesen op med endnu en stor flot hudplejeklinik indrettet i Sv. Michelsens gamle chokoladefabrik i Hellerup.

Hos Men’s Room arbejder Danmarks dygtigste kvindelige hudplejespecialister med stor erfaring og ekspertise i deres fag. Her har alle behandlere anerkendte kosmetologuddannelser bag sig. Og alle behandlinger udføres med høj faglighed og grundighed. Her skabes flotte og effektive resultater til kundernes fulde tilfredshed.
+ WHERE

H.C Andersens Boulevard 47
1553 København K