Exotic Mix
434    SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

50 % rabat på alle chokolade-lækkerier hos Exotic Mix i Torvehallerne – Få mandler med trøffel-kakao, hasselnødder i mælkechokolade, tørrede jordbær- & hindbærchokolader, mandler med hvid chokoladelakrids, passionsfrugt m.m.

Torvehallerne i hjertet af København byder på delikatesser i verdensklasse. Og med inspiration fra bedstefarens købmandsbutik i Babylon byder brødrene Al-Asadi på byens største og fineste udvalg af nødder og bær overtrukket med eksklusiv belgisk Callebaut-chokolade. Her bugner chokolademontren med gourmet-slik for alle lækkermunde i København. Køb chokolade-lækkerier til hyggestunder med venner, familie og kæreste – køb gourmet-slik som den sødeste vært & værtindegave.

Med Dagens tilbud har du frit valg til alle chokolade-lækkerier hos Exotic Mix i Torvehallerne. Køb ét eller flere værdibeviser. Få skønne passionsmandler og trøffel-kakaomandler overtrukket med eksklusiv belgisk chokolade. Køb frysetørrede hindbær og cashewnødder med lækker blød yoghurt-chokolade. Få chilenske rosiner og tørrede jordbær dyppet i lys og mørk belgisk chokolade. Få vidunderlige jordbær- og hindbærmandler i mælkechokolade og californiske chokolademandler med lakrids. Køb australske macadamia-nødder rullet i fyldig mørk chokolade og mandler overtrukket med lys chokolade tilsat kanel. Få tiramisu-mandler og kokosmandler i chokolade-dyp. Få bolivianske paranødder dyppet i mørk bitterchokolade og mange andre fantastiske chokolade-lækkerier.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Exotic Mix i Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 24. juli 2015
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. med frit valg til alle chokolade-lækkerier hos Exotic Mix
+ HOURS
Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K

Åbningstider:
Mandag - torsdag, kl. 10-19
Fredag, kl. 10-20
Lørdag, kl. 10-18
Søndag, kl. 11-17
+ ABOUT
Torvehallerne syder og summer af liv og glade dage. Hver uge lægger 100.000 forvente kunder turen forbi Danmarks største gourmet-marked for at handle de bedste fødevarer og delikatesser. Og midt i de travle torvehaller byder Exotic Mix på et sandt eventyr fyldt med udsøgte nødder, tørrede frugter og bær dyppet i eksklusiv belgisk chokolade.

Exotic Mix i Torvehallerne drives med kærlig & kyndig hånd af brødrene Al-Asadi. Og det bugner med udsøgte delikatesser i den store smukt snedkererede mahogni-disk. Her er der fyldt op med fantastiske chokolade-lækkerier, som ikke findes andetsteds. Og flere gange om året tager brødrene Al-Asadi ud i verden og finder de bedste nødder, tørrede frugter og gourmet-specialiteter til deres eventyrlige forretning i Torvehallerne.

Besøg Exotic Mix i Torvehallerne og få eksklusiv gourmet-slik i topkvalitet, fyldt med fantastiske smagsoplevelser. Hos Exotic Mix får du altid de bedste varer, gode råd og udsøgt betjening.
+ WHERE

Frederiksborggade 21
1360 København K