Taphouse
500    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
150 DKK
75 DKK

50 % rabat på ølsmagning med 5 fantastiske julebryg fra verdens bedste bryggerier – Byens største øl-bar byder på guddommelig julebryg i hjertet af gamle København

Ølhanerne er fyldt op med sødmefyldt julebryg med masser af procenter. Og der tappes lystige strømme af verdens bedste øl fra de 61 fadølshaner hos Taphouse i hjertet af København. Byens største øl-bar, lige ved Grand Teatret, er klar til at vække julestemning hos alle øl-elskende københavnere. Og de dygtige øl-tendere glæder sig til at præsentere verdens bedste julebryg ved Taphouses ølsmagninger. Invitér venner og veninder på en fantastisk humle-rejse i november & december og smag årets julebryg fra verdenskendte mikrobryggerier og øl-producenter.

Med Dagens tilbud smager du 5 julebryg brygget af prisvindende øl-bryggere. Køb ét eller flere værdibeviser. Smag juleøl fra England, Danmark, Belgien og resten af verden. Lad de dygtige øl-tendere guide dig gennem et fantastisk univers af verdens bedste julebryg – udvalgt af øl-tenderen på dagen. Smag sød og frugtagtig øl fra Mikkeller med smagstoner af mandler og kirsebær. Nyd juleøl med frugtsmag og duft af nelliker, brygget af det verdenskendte belgiske bryghus Achouffe. Smag St. Austell Oaked Ale lagret på gamle egetræsfade og med blød smag af karamel. Få Secret Santa fra Amager Bryghus med dufttoner af marcipan, sirup og grannåle. Oplev smagen af Fyn med Midtfyns Jule Stout krydret med fennikel-frø. Smag økologisk Herslev Stjernebryg brygget med stjerneanis og nyd øllens fyldige smagstoner af lakrids. Få Jule IPA med smag af citrus fra Beer Here og nyd juleøl fra det hæderkronede engelske bryghus Fullers. Smag Flying Couch’s sorte juleøl med fyldig smag af ristet malt og mange flere.

Få en fantastisk øl-oplevelse. Lad Taphouses tendere præsentere dig for årets bedste julebryg. Der afholdes ølsmagninger søndag - torsdag, kl 18, samt lørdag, kl. 16 og kl. 18.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Taphouse
  • Værdibeviset kan anvendes fra 9. november til og med den 30. december 2014
  • Hvert værdibevis er gyldigt for én person
  • Når du har købt værdibevis, kan du booke ølsmagning via www.taphouse.dk/booking
+ HOURS
Lavendelstræde 15
1462 København K

Åbningstider:
Mandag, kl. 15-24
Tirsdag - torsdag, kl. 15-02
Fredag - lørdag, kl. 12-03
Søndag, kl. 12-24
+ ABOUT
Med inspiration fra de store ølbarer på USA’s øst- og vestkyst har Taphouse skabt Europas største øl-univers midt i København. Her tappes lystige strømme af særligt udvalgte øl fra de bedste danske og udenlandske bryggerier. Her udskænkes øl til det øl-entusiastiske københavnske publikum, som går i byen for at more sig og få fantastiske smagsoplevelser.

Udvalget er imponerende og skifter løbende, så alle gæster kan komme igen og igen og blive forkælet med hygge og nye guddommelige skummende øl. Her er der fokus på kvalitet & service, og stedets tendere står altid klar til at guide gæsterne igennem den store jungle af velsmagende øl.

Taphouse er den seneste i rækken af nye ølbarer i København, og det er folkene bag Ølbaren på Nørrebro, der står bag byens nye spændende øl-sted. Og for at sikre ølbarens unikke udbud af special-øl har ejerkredsen hyret den anerkendte øl-anmelder Jens Ungstrup, som gennem tiderne har anmeldt mere end 28.000 øl på ratebeer.com.

Al øl er udvalgt med stor omhu og håndplukket hos verdens bedste bryggerier i ind- og udland. Her kan gæsterne gå på opdagelse i guddommelige skummende drikke og smage nordiske øl, når de er allerbedst. Og med spændende øl fra hele verden er Taphouse en rendyrket fornøjelse for alle.
+ WHERE

Lavendelstræde 15
1462 København K