374    SOLD
- +
EXPIRED
90 DKK
45 DKK

50 % rabat på minigolf for 2 personer hos Amagerstrand Minigolf midt på Strandpromenaden – Nyd sol, sommer & 18-hullers minigolf med udsigt over smukke Øresund

Amager Strandpark syder og summer af liv og glade mennesker i den skønne danske sommervarme. Københavnerne valfarter til Amagerstrand for at slikke sol, kaste sig i Øresund, spille minigolf og nyde livet sammen med venner & familie. Her spises is & grilles pølser, drikkes kaffe & øl, mens børn og voksne højlydt muntrer sig med minigolf midt på stranden. Amagerstrands 18-hullers minigolfbane er blevet et kæmpe hit for strandens sommer- & badegæster. Her kan man slå sig løs, pjatte, konkurrere og bevise alle sine minigolf-talenter.

Med Dagens tilbud får du én af Amagerstrands sjoveste oplevelser. Invitér venner, familie, børn og kæreste på minigolf i solskin med udsigt over Øresund. Køb ét eller flere værdibeviser. Gå en runde på strandparkens sjove og udfordrende 18-hullers bane. Slå dine venner, spil for sjov, lav årets bedste scorer, som pt. er på 32 slag.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Amagerstrand Minigolf
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. september 2014
+ ABOUT
Amagerstrand Minigolf har skabt én af Danmarks sjoveste minigolfbaner midt på stranden. Og strandparkens 18-hullers bane byder på udfordringer for alle, både store og små. Her dystes om is & ære med højlydt latter. Her kommer strandgæsterne for at folde sig ud og slå dagens rekord med laveste antal slag.

Minigolfbanen blev anlagt i 2011 af iværksætter Jan Vittus. Og den har skabt liv og glæde hos strandgæsterne lige siden. Jan har tidligere forlystet sommergæster med sjov & udfordrende minigolf på solskinsøen Bornholm. Nu har han taget minigolf og det dejlige solskinsvejr med til Amagerstrand for at forkæle alle københavnerne.

Minigolfen ligger midt på Amagerstrand på hjørnet af Surferstien og Strandtorvet med direkte udsigt til smukke Øresund. Her vrimler det med sommerglade gæster, som køber den lækreste hjemmelavede is og lejer minigolf i Jan Vittus’ smukke azurblå campingvogne.
+ WHERE