Det Lille Vinhus
134    SOLD
- +
EXPIRED
399 DKK
195 DKK

51 % rabat på en fantastisk Rødvins-aften hos Det Lille Vinhus – Få varme, charme og romantik i stearinlysenes skær med lækker tapas og udsøgte kvalitetsvine

Det Lille Vinhus og den kyndige sommelier Lars Kroman byder på dyrebare liflige røde dråber fra Syditaliens gemte vingårde, Spaniens gamle traditionsrige bodegas og Sydafrikas innovative vinbrug. Lad dig henrykke og forføre i stearinlysenes skær med skønne røde vine i det smukke og romantiske vinhus midt i København.

Med Dagens tilbud smager du 4 særligt udvalgte rødvine præsenteret af den passionerede vin-vært Lars Kroman. Nyd ægte italiensk friskbagt stenovnsbrød til dine fyldige dybe røde dråber. Efter vinsmagningen får du den lækreste tapas-inspirerede buffet med spansk chorizo, lufttørret serano-skinke, pølser, fransk pate, soltørrede tomater, oliven, pesto, tapenade, lækre oste og italiensk friskbagtstenovnsbrød.

Invitér kæreste, venner og veninder på en skøn og hyggelig rødvins-aften i hjertet af København. Der holdes vinsmagninger flere gange om ugen. Tjek kalenderen her og book din ”Rødvins-aften”, når du har købt det antal værdibeviser, du ønsker.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Det Lille Vinhus
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. december 2012
  • Hvert værdibevis er gyldigt for én person
  • Når du har købt værdibevis, skal smagningen bookes via kalenderen på www.detlillevinhus.dk
+ HOURS
Palægade 8
1261 København K

Åbningstider:
Tirsdag - torsdag, kl. 12-22
Fredag - lørdag, kl. 12-24
Søndag, kl. 12-18
+ ABOUT

Det Lille Vinhus i Sølvgade er ét af Københavns allerbedste vinhuse. Og det anerkendte vinhus er forgyldt med en lind strøm af rosende anmeldelser.

Hos Det Lille Vinhus serveres og sælges forrygende vine til rigtig gode priser. Flere af vinene er importeret med eneret og alle er specielt og personligt udvalgt af stedets ejer Lars Kroman. Og Lars er fuldt fortjent optaget i vinbranchens Blå Bog.

Lars Kroman er uddannet kok & sommelier og har været vidt omkring. Han har betrådt de bonede gulve i nogle af Danmarks førende restauranter – blandt andet Kommandanten, Le Sommelier og Restaurationen. Han har arbejdet som tjener på Kongeskibet og været butler for milliardæren og erhvervslederen Fritz Schur. Og frem for alt er Lars Kroman passioneret vin-elsker med et fornøjeligt og behageligt overskud, til glæde for alle hans gæster og kunder.

Det Lille Vinhus er et super charmerende sted og den fuldendte ramme for en lun & hyggelig rødvinsaften i stearinlysenes skær. Og Lars Kroman er en ypperlig vært med vid og humor, som klæder de spændende vine, som han præsenterer.

+ WHERE

Palægade 8
1261 København K