Restaurant Fyrtøjet
70    SOLD
- +
EXPIRED
499 DKK
249 DKK

50 % rabat på fantastisk sommer-picnic for 2 personer fra Restaurant Fyrtøjet i Nyhavn – Tag på solskinsdate, forårs- & sommertræf i byens skønne oaser med eventyrlig picnic fyldt med vin og lækre delikatesser

Forår & solskin har ramt København, og byens skønne oaser fyldes med picnic-glade københavnere. Bred din rødternede frokost- & aften-dug ud på det bløde grønne græs i Kongens Have, i H.C. Ørstedsparken og på Kastellet. Slå dig ned på boldværket i hyggelige Nyhavn og på Havnepromenaden ud for Amaliehaven. Find det skønneste picnic-spot ved Gefionspringvandet og i parkerne langs Langelinie med udsigt til lystigt vuggende både i havnebassinet. Nyd picnic både frokost & aften med udsøgte delikatesser fra Restaurant Fyrtøjets vidunderlige køkken. Få Fyrtøjets sommer-picnic i handy picnickasse og tag på picnic-eventyr med venner, familie og kæreste.

Med Dagens tilbud får du fantastisk sommer-picnic lige til at tage under armen eller sætte på bagagebæreren på din cykel. Nyd nyrøget laks med dild & citron og delikatesse-paté med grøn peber. Få lufttørret spansk serrano-skinke med honningmelon og udsøgte skiver af chorizo med paprika. Nyd italiensk fennikelpølse på bund af fintskårne radiser. Smag lækre marinerede grønne & sorte oliven og skønne soltørrede tomater. Få cremet brie med solmodne vindruer og frisk frugt. Nyd lækkert hjemmebagt brød og en skøn flaske hvidvin fra restaurantens kølige vinkælder.

Hos Restaurant Fyrtøjet får du alt, hvad du behøver, til en vidunderlig picnic for 2 under åben himmel. Få de skønneste delikatesser, en rødternet dug af stof, engangsservice og en kølig flaske hvidvin med skrueprop. Pak ud og dæk dit bord i en af byens skønne oaser – nyd en romantisk picnic med udsigt over vand, træer, spir og tårne.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Fyrtøjet
  • Værdibeviset kan anvendes fra 1. maj til og med den 30. september 2017
  • Bestil din picnic-kurv online – bestil senest kl. 17 dagen før afhentning
+ HOURS
Nyhavn 11
1051 København K

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 10-24
Lørdag - søndag, kl. 9-24
+ ABOUT
Restaurant Fyrtøjet i Nyhavn 11 er en hyldest til vores folkekære eventyrforfatter H.C. Andersen. Og restauranten fortryller på samme vis som vores legendariske eventyrforfatter. Her får du veltilberedt mad, skønne delikatesser og desserter spundet ind i eventyrlige og hyggelige omgivelser.

Som noget ganske eventyrligt byder Restaurant Fyrtøjets køkken på færdigpakket picnic til alle solskins-glade københavnere. Og helt i tråd med vores eventyrlystne H.C. Andersen kan du besøge Fyrtøjets smukke gamle hus fra 1830 og hente eventyrlig sommer-picnic til dine udflugter i København.

Restaurant Fyrtøjet i Nyhavn er indbegrebet af den rigtig gode oplevelse. Her bydes du indenfor i smukke rammer – møbleret fint med klassiske møbler og smukke lysekroner. Her er skabt et sandt eventyr og madunivers med fantastisk atmosfære og liflige dufte af herlig mad.

I Fyrtøjets fortryllende køkken fremtrylles klassiske varme retter, højt belagt smørrebrød, lækre danske anretninger og picnic delikatesser. Alt naturligvis hjemmelavet på de bedste råvarer og alt tilberedt, så du får en fortryllende madoplevelse.
+ WHERE

Nyhavn 11
1051 København K