Voulez-vous
261    SOLD
- +
EXPIRED
278 DKK
138 DKK

50 % rabat på 2 x lækker brunch hos Voulez-vous i Larsbjørnsstræde – Fransk café-perle byder på anmelderrost brunch serveret i solskin og dagligstuehygge

Nyd parisisk stemning og frydefulde dufte af nybagte croissanter og friskbrygget kaffe i hjertet af København. Få de skønneste sanseoplevelser fyldt med smukke franske gloser og sublim brunch. Voulez-vous i Larsbjørnsstræde er på rekordtid blevet ét af byens mest populære brunch-steder. Og i det gamle københavnerhus fra 1816 kommer venner, veninder & kærestepar med hang til fransk charme og formidabel brunch.

Med Dagens tilbud får du 2 formidable brunch-tallerkener hos anmelderroste Voulez-vous. Nyd skyr toppet med frisk frugt og honningristet granola med mandler, banan og græskarkerner. Få hjemmebagt fransk croissant og blødkogt æg. Nyd croque monsieur med landskinke fra Alsace og emmentaler produceret i Loiredalen. Få friske frugter & bær – alt fra jordbær til blåbær, appelsin og sød melon. Få sprød grøn salat med vinaigrette, økologiske brød-lækkerier og fransk marmelade lavet på kokos og passionsfrugt.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Voulez-vous
  • Brunch serveres alle dage frem til kl. 15
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. december 2016
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS
Larsbjørnsstræde 20
1457 København K

Åbningstider:
Tirsdag - fredag, kl. 10-21
Lørdag, kl. 10-18
+ ABOUT
Midt i Københavns charmerende Latinerkvarter driver Paul Laurent café-perlen Voulez-vous. Her forkæles gæsterne med franske madlækkerier og specialiteter lavet af dygtige franske kokke. Her emmer det af parisisk stemning og kærlighed til det franske køkken.

Voulez-vous har taget københavnerne med storm. Her er det skønt at dumpe ind og nyde livet med franske lækkerier ved små hyggelige café-borde. Maden er hjemmelavet og af højeste kvalitet. Og de franske madlækkerier serveres med varme, charme og store smil.

Voulez-vous i Larsbjørnsstræde byder på afslappet fransk café-hygge. Her serveres sødt fransk bagværk, friskbrygget kaffe og forførende brunch-lækkerier i et fransk kalejdoskop af pastelfarver og levende lys.
+ WHERE

Larsbjørnsstræde 20
1457 København K