Ecotrip
188    SOLD
- +
EXPIRED
625 DKK
299 DKK

52 % rabat på 1 times fysiurgisk / wellness / hot stone massage hos Ecotrip i Guldbergsgade – Nyd fantastisk kropsmassage udført af byens dygtige massører

I hippe Guldbergsgade i hjertet af Nørrebro har top-massør Katja Grønne skabt et vidunderligt massage og wellness univers. Her får du lindrende fysiurgisk massage udført af professionelle massører, som fjerner spændinger og smerter. Her får du fortryllende wellness og hot stone massage, som blødgør din muskulatur og sender dig i den syvende himmel. Lad Ecotrip’s anerkendte massører løsne dine stivnede muskler og led, mens du glemmer alt om stress og jag. Besøg anmelderroste Ecotrip i farverige Guldbergsgade med Michelin-restaurant Kiin Kiin og Empire Bio som nærmeste naboer.

Med Dagens tilbud får du 1 times fysiurgisk, wellness eller hot stone massage efter eget valg. Få helkrops massage eller massage med særlig vægt på bestemte dele af din muskulatur – alt afstemt efter dine ønsker. Få fysiurgisk massage, som stimulerer din muskulatur, løsner spændinger i kroppen og fjerner smerter fra forkerte arbejdsstillinger og sportslige overbelastninger. Nyd fantastisk wellness massage, som løsner og blødgør dine muskler, skaber ro i dit sind og får dig til at svæve mentalt. Få hot stone massage med varme lavasten – en helt unik og dybdegående velvære-oplevelse med glatte varme sten, som afspænder dine muskler og led. Efter 1 times massage er din krop fri af spændinger og infiltrationer, afslappet og fyldt med ny energi. Og i Ecotrip's hyggelige lounge, med udsigt til livet i Guldbergsgade, kan du slappe af med dejlig varm the.

Få fantastisk massage hos Ecotrip udført af anerkendte massører. Køb massage til selvforkælelse eller som gave til kvinden eller manden, du holder af.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Ecotrip
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. maj 2016
  • Værdibeviset gælder til 1 times massage hos massørerne Nicole, Peter, Laurids eller Helle
  • Tidsbestilling foretages online
+ HOURS
Guldbergsgade 25
2200 København N

Åbningstider:
Mandag - lørdag, kl. 10-17
+ ABOUT
Anmelderroste Ecotrip i Guldbergsgade har specialiseret sig i velvære, krops- og helbredsbehandlinger i et sundt og rent miljø. Her står økologi, sund livsstil og kropskultur øverst på dagsordenen. Her forkæles københavnerne med det bedste inden for massage, akupunktur og zoneterapi i smukke og hyggelige omgivelser.

Ecotrip ejes og drives af den erfarne zoneterapeut, akupunktør og fysiurgiske massør Katja Grønne. Hun har skabt et fantastisk massage og wellness univers i hjertet af Nørrebro. Og kunderne strømmer til for at blive forkælet af Ecotrip’s formidable hold af professionelle massører og behandlere.

Hos Ecotrip får kunderne lindrende og afslappende massage, som skaber fysiske og helbredsmæssige underværker. Her anvendes økologiske og bæredygtige produkter af højeste kvalitet. Og mange fremhæver Ecotrip som byens måske bedste massage og wellness univers.
+ WHERE

Guldbergsgade 25
2200 København N