Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på 2 x lækker brunch hos Voulez-vous i Larsbjørnsstræde – Fransk café-perle byder på anmelderrost brunch serveret i solskin og dagligstuehygge

Kr. 138

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 278 50% Kr. 140

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 8
  • 12
  • 44

242 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos Voulez-vous
  • Brunch serveres alle dage frem til kl. 15
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. december 2016
  • Bordreservation skal foretages online

1 2 3 4 5 6 7

Nyd parisisk stemning og frydefulde dufte af nybagte croissanter og friskbrygget kaffe i hjertet af København. Få de skønneste sanseoplevelser fyldt med smukke franske gloser og sublim brunch. Voulez-vous i Larsbjørnsstræde er på rekordtid blevet ét af byens mest populære brunch-steder. Og i det gamle københavnerhus fra 1816 kommer venner, veninder & kærestepar med hang til fransk charme og formidabel brunch.

Med Dagens tilbud får du 2 formidable brunch-tallerkener hos anmelderroste Voulez-vous. Nyd skyr toppet med frisk frugt og honningristet granola med mandler, banan og græskarkerner. Få hjemmebagt fransk croissant og blødkogt æg. Nyd croque monsieur med landskinke fra Alsace og emmentaler produceret i Loiredalen. Få friske frugter & bær – alt fra jordbær til blåbær, appelsin og sød melon. Få sprød grøn salat med vinaigrette, økologiske brød-lækkerier og fransk marmelade lavet på kokos og passionsfrugt.Voulez-vous

Larsbjørnsstræde 20
1457 København K

Åbningstider:
Tirsdag - fredag, kl. 10-21
Lørdag, kl. 10-18

Sagt af andre

Et af mine yndlingssteder i Indre By!
Super lækker brunch!
Alt er meget fransk og meget lækket...
Kan varmt anbefale Voulez-vous!
Skøn brunch med lækre råvarer.
Jeg elsker dette sted og vender tilbage igen og igen!
Af Jenny, Maja, Kasper, Brigitte, Camilla & Mette – Kilde: Yelp, AOK & Facebook

Om Voulez-vous

Midt i Københavns charmerende Latinerkvarter driver Paul Laurent café-perlen Voulez-vous. Her forkæles gæsterne med franske madlækkerier og specialiteter lavet af dygtige franske kokke. Her emmer det af parisisk stemning og kærlighed til det franske køkken.

Voulez-vous har taget københavnerne med storm. Her er det skønt at dumpe ind og nyde livet med franske lækkerier ved små hyggelige café-borde. Maden er hjemmelavet og af højeste kvalitet. Og de franske madlækkerier serveres med varme, charme og store smil.

Voulez-vous i Larsbjørnsstræde byder på afslappet fransk café-hygge. Her serveres sødt fransk bagværk, friskbrygget kaffe og forførende brunch-lækkerier i et fransk kalejdoskop af pastelfarver og levende lys.