Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 51 % rabat på 4-retters gourmet-middag hos Restaurant Aristo – Få cremet Jordskoksuppe med cashewnødder, Sortfodsskinke & aubergine, Kalvemørbrad med trøffelsauce og Chokoladefondant på eksklusiv Callebaut-chokolade

Kr. 195

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 395 51% Kr. 200

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 69
  • 21
  • 13

256 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Aristo
  • Hvert værdibevis gælder til 4-retters menu for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 8. april 2017 (der er lukket i uge 7)
  • Bordreservation skal foretages via aristo@restaurantaristo.dk – anfør "Gourmet-menu" på din reservation

1 2 3 4 5 6 7

Nyd en fortryllende aften på Gourmet-Restaurant Aristo for foden af Langebro. Her kombineres superb gastronomi med gode vine og en helt formidabel udsigt til Københavns spir & tårne. Få en totaloplevelse ud over det sædvanlige, hvor hygge og velvære krydres med udsøgt gastronomi og kulinarisk raffinement. Med Dagens tilbud får du en 4-retters menu. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser og invitér venner, familie og kæreste på en vidunderlig gourmet-middag fyldt til bristepunktet med unikke smagsoplevelser.

Start med cremet jordskoksuppe anrettet med ristede cashewnødder. Hertil serveres friskbagt maltbrød, økologisk smør og Læsø-salt tilsat gurkemeje.

Nyd Iberico sortfodsskinke på bund af frisk spinat med trøffel-olie og auberginecreme tilsmagt med rosmarin og hvidløg.

Få kalvemørbrad fra fritgående kødkvæg med rodfrugtpuré, stegte østershatte, pommes kroket, trøffelsauce og frisk timian.

Afslut din middag med chefkokkens chokoladefondant med flydende Callebaut-chokolade, lemon curd, friske blåbær og drys af flormelis.Restaurant Aristo

Islands Brygge 4
2300 København

Åbningstider:
Mandag - lørdag, kl. 11-23

Sagt af andre

En stor kulinarisk oplevelse!
Maden er fantastisk!
Dejlig mad og skøn service...
Helt igennem en fantastisk madoplevelse!
Restaurant Aristo ved foden af Langebro serverer mad så god, at den stort set ikke er til at sætte fingre på.
Af Jan, Lis, Majbrit & Madskribent Stine Behrendtzen – Kilde: TripAdvisor & Politiken

Om Restaurant Aristo

Restaurant Aristo kombinerer superb gastronomi med en helt formidabel udsigt. Med sin beliggenhed på solsiden lige ud til Københavns Havn, findes der næppe nogen restaurant i byen med en bedre placering.

Hos Restaurant Aristo kan du nyde udsigten til havnebassinet og Københavns spir & tårne. Her kan du sidde hyggeligt og varmt i den smukke klassiske restaurant med byens bedste udsigt gennem restaurantens store panoramavinduer. Hos Restaurant Aristo er du sikret en totaloplevelse, hvor alt godt går hånd i hånd.

Maden er i særklasse, og intet er overladt til tilfældigheder. I køkkenet fremtrylles noget af det bedste inden for det franske, italienske og nordisk inspirerede gourmet-køkken. Og restauranten har et udsøgt vinkort og serverer overdådige vine til gode priser.

Restaurant Aristo byder på komfort og udsøgt venlig betjening. Her er alt i bedste nordiske stil og kvalitet. Og som noget helt unikt byder restauranten på Københavns absolut flotteste solnedgang.