Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 51 % rabat på 2 x klassisk pariserbøf/stjerneskud + 2 x æblekage/pandekager hos Smallegade Smørrebrødsbar – Nyd lækre smørrebrødsklassikere & skønne desserter til frokost og aften i hjertet af Frederiksberg

Kr. 175

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 356 51% Kr. 181

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 135
  • 59
  • 53

20 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos Smallegade Smørrebrødsbar
  • Værdibeviset kan anvendes fra 1. november til og med den 2. februar 2017
  • Gælder til spisning i restauranten
  • Bordreservation skal foretages online – anfør "smørrebrød & dessert" på din reservation

1 2 3 4 5 6 7

Ultra hyggelig smørrebrødsbar over for Frederiksberg Have kombinerer lækkert klassisk smørrebrød med skummende special-øl, vin, vand, bobler og cocktails. Her shaker Hotel d'Angleterres tidligere barchef & hans team cocktails på akvavit og udskænker læskende spritz med lakridsinfuseret-gin. Her fremtryller dygtige kokke og smørrebrødsjomfruer overdådigt smørrebrød og de skønneste hjemmelavede desserter. Og Smallegade Smørrebrødsbar har for længst vundet de lokales hjerter og ganer. Invitér venner, veninder og kæreste på lækre smørrebrødsklassikere til frokost og aften i den hyggelige smørrebrødsbar på Frederiksberg.

Med Dagens tilbud får du overdådigt smørrebrød og lækre desserter for 2 personer hos Smallegade Smørrebrødsbar. Nyd pariserbøf af friskhakket oksekød serveret på sprødt ristet franskbrød, toppet med bløde og rå løg, reven peberrod, hakkede rødbeder, kapers og spejlæg. Få smørrebrødsbarens overdådige stjerneskud med dampet og pandestegt rødspættefilet lagt på ristet toast og toppet med hjemmerørt mayo, håndpillede grønlandske rejer, varmrøget laks, citron og dild. Nyd hjemmelavet æblekage med crunch, knust makron og flødeskum eller få nybagte pandekager med hjemmelavet rabarberkompot, lakridscreme og sæsonens søde bær.Smallegade Smørrebrødsbar

Smallegade 24
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag - torsdag, kl. 9-21
Fredag - lørdag, kl. 9-22
Søndag kl. 9-21

Sagt af andre

Excellent – intet slår smørrebrødsbaren i hygge og autencitet!
Super lækkert smørrebrød, god betjening og hyggelig atmosfære.
Fantastisk betjening og super lækkert smørrebrød!
Kommer helt sikkert igen...
Den håndskårne fiskefilet er helt klart et gensyn værd!
Overraskende godt smørrebrød.
Rødspætten er den bedste, vi nogensinde har fået serveret!
Sublim madoplevelse...
Af Sebastian, Lars, Henrik, Mette, Maria, Morten, Anne & Lone – Kilde: Facebook

Om Smallegade Smørrebrødsbar

”Smørrebrødsrestaurant med stram fokus på kvalitet og det gamle håndværk”, skrev AOK. Og der er da heller ingen smalle steder, for hos Smallegade Smørrebrødsbar er der kun kvalitetssmørrebrød på kortet. Her summer det af liv og glade gæster, som kommer igen og igen for at hygge sig og for at få højtbelagt smørrebrød i hjertet af Frederiksberg.

Hos smørrebrødsbaren er alt hjemmelavet. Her betjenes gæsterne af smilende tjenere i nystrøgne skjorter og forklæder, mens der hakkes, syltes, koges og steges i restaurantens vidunderlige køkken. Her serveres smørrebrød, klassisk og med twist, i herlige smagskombinationer, som til fulde matcher den hyggelige stemning i restauranten.

Jannick Gram, der ejer Smallegade Smørrebrødsbar, har tidligere tryllet som barchef på Balthazar, Hotel d'Angleterres champagnebar. Nu forkæler Jannick Gram og hans hold af dygtige smørrebrødsjomfruer gæsterne med det lækreste smørrebrød ledsaget af special-øl, vine og unikke cocktails. Her nyder gæsterne det traditionsrige danske smørrebrødsbord, når det er bedst.