Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på suveræn tasting-menu hos Restaurant Mangal i Kødbyen – Gourmet-kokke byder på vilde smagsoplevelser i én af byens hippeste restauranter

Kr. 175

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 350 50% Kr. 175

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 50
  • 53
  • 28

247 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Mangal
  • Hvert værdibevis gælder til tasting-menu for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. september 2017
  • Bordreservation kan foretages online eller pr. telefon

1 2 3 4 5 6 7

Gæsterne er ellevilde, og det vælter ind med anerkendelse. Med sine rå klinkebelagte vægge, og frithængende gamle gasrør, som er omdannet til lamper, er der ikke sparet på detaljerne i de gamle lokaler i Kødbyen. Det samme gælder i køkkenet, hvor gourmet-kokke fusionerer tyrkiske madtraditioner med elementer fra moderne skandinavisk gastronomi. Restaurant Mangal har givet det tyrkiske køkken en ordentlig overhaling og ligger sig i en liga og detaljegrad, som man ikke tidligere har oplevet i Danmark. Og det blev bemærket af AOK, der anbefalede Mangal som én af byens bedste nye restauranter, da dørene blev slået op i oktober sidste år.

Med Dagens tilbud får du en suveræn tasting-menu hos hippe Restaurant Mangal i Kødbyen. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser og invitér venner, familie og kæreste med på en fantastisk smagsrejse gennem det tyrkiske gourmetkøkken. Nyd 6 anretninger af meze, tyrkernes svar på anti pasti. Få hummus med stegt lamme- og oksepølse. Få æbler i yoghurt og frisk salat med tomat, agurk, peberfrugt og feta. Nyd fisk med citron, ørredrogn og fennikelspirer. Smag Barbunya-bønner og grillet peberfrugt med yoghurt. Din gourmet-middag afsluttes med hængt oksemørbrad, røget & cremet bulgur samt let skysovs.Restaurant Mangal

Kødbyen
Flæsketorvet 50
1711 København V

Åbningstider:
Tirsdag - søndag, kl. 10-23

Sagt af andre

Fantastisk tyrkisk mad!
Man kan smage, at der er lagt kærlighed i maden.
Vi kunne ikke have ønsket os mere...
Det bedste af det bedste fra det tyrkiske køkken!
Meget meget lækkert.
Super lækker mad og gode drinks!
Vi kommer tilbage.
Af Mette, Hanne, Morten, Lone, Marianne, Jane & Peter – Kilde: TripAdvisor & Facebook

Om Restaurant Mangal

På under ét år har Mangal slået sin position fast som én af byens hippeste restauranter. Her kombineres varmen & mangfoldigheden fra Istanbul med den rå og upolerede stemning i Kødbyen. Her forkæler dygtige tyrkiske gourmet-kokke gæsterne med vilde smagsoplevelser fra ét af verdens ældste køkkener.

Hos Restaurant Mangal er intet overladt til tilfældighederne. Køkkenet styres af de internationalt erfarne kokke Cansu og Erdi Sentürk, hvis gastronomi gang på gang slår benene væk under gæsterne. Og maden serveres i fantastiske rammer af klassiske hvide slagterfliser sat sammen med blå og hvide nuancer – i et smukt mix mellem Den Blå Moske i Istanbul og det klassiske, danske musselmalede stel.

Mangal har redefineret forståelsen af det tyrkiske køkken i Skandinavien, og restauranten er i en liga for sig selv. ’Mangal’ betyder ’at grille’ på tyrkisk, og de fleste af retterne på kortet indeholder da også elementer, som er grillede. Og netop det giver den autentiske smag og bringer associationer til den traditionelle tyrkiske madoplevelse, som Mangal nu sætter nye standarder for.