Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på leje af kajak hos Kajakhotellet i Københavns Havn & Amager Strandpark – Nyd 1 times fantastisk kajaksejlads i Københavns smukke kanaler eller på Øresund langs Amager Strand. Du behøver ikke have sejlet kajak før!

Kr. 75

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 150 50% Kr. 75

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 91
  • 15
  • 0

390 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos Kajakhotellet i Københavns Havn eller på Amager Strand
  • Hvert værdibevis er gyldigt for én person til 1 times leje af kajak
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. oktober 2015

1 2 3 4 5 6 7

Invitér venner, familie og kæreste på kajaksejlads i byens smukke kanaler eller langs Amager Strand med udsigt til badenymfer & strandløver. Læg jeres egen sejlrute og nyd en herlig sommerdag på vandet med havluft, saltvandssprøjt og udsigt til Københavns smukke bygninger, spir og tårne. Sejl under Langebro, Knippelsbro og oplev Københavns største broer nedefra. Se Skuespilhuset, Operaen og Den Lille Havfrue fra 1. parket. Glid lydløst gennem Københavns smukke kanaler og nyd udsigten til byens gamle bygningsværker, Christiansborg, Børsen og Vor Frelser Kirke på Christianshavn. Få en fantastisk tur i kajak på roligt vand i Amagers blå Lagune og på Øresunds duvende bølger langs Amagers smukke strandpromenade.

Med Dagens tilbud får du en helt ekstraordinær og sjov by- eller strandoplevelse, som du kan dele med venner, familie og kæreste. Og du vælger selv, om din kajak skal lejes hos Kajakhotellet på Amager Strand eller i Københavns Havn over for Havnebadet på Islands Brygge. Køb ét eller flere værdibeviser – du bestemmer selv, hvor mange I skal på tur, og hvor mange timer I skal være på vandet. Du bliver udstyret med kajak, pagaj og redningsvest. Du lægger din egen sejlrute og vælger selv, om du vil leje en havkajak eller en ”sit on top” begynder-kajak. Og hos Kajakhotellet kan du deponere det, du ikke skal have med, og nøjes med at have det med, som kan tåle vand. Invitér til fødselsdag, sommerfest og komsammen på vandet i byens hyggelige kanaler & på Øresund langs Amagers fantastiske strandpark.Kajakhotellet

Københavns Havn
Kalvebod Bølge
1560 København V

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 13-18
Lørdag - søndag, kl. 10-16

Amager Strand
Havkajakvej 8
2300 København S

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 12-19
Lørdag - søndag, kl. 10-17

Sagt af andre

Vidunderlig måde at nyde København på – en fantastisk oplevelse!
Kajakhotellet kan varmt anbefales til alle!
Fedt sted – en rigtig god oplevelse...
Altid en god stemning, gode råd, masser af aktiviteter.
Masser af sjov hele tiden!
Super hygsomt sted... at ro havkajak er stærkt vanedannende!
Søde mennesker og godt udstyr!
Af Jesper, Bitten, Lars, Pernille, Morten & Mark – Kilde: TripAdvisor, Trustpilot & Facebook

Om Kajakhotellet

Åbningen af Kajakhotellet på Amager Strandpark i 2006 blev startskuddet til en succesombrust københavner-virksomhed. Og helt i tråd med byfolkets trang til fysisk udfoldelse, friluftsliv og udfordringer i det våde element byder Kajakhotellet på byens sjoveste vandoplevelser.

Til glæde for livsnydere, legesyge turister og københavnere kan byens havneområder nu også udforskes i kajak fra Kajakhotellets nyåbnede indkvartering midt i Københavns Havn. Og fra sin fremtrædende placering over for Bjarke Ingels havnebad inviterer Kajakhotellet på kajakeventyr i Københavns Havn og i byens smukke kanaler.

Kajakhotellet er Danmarks største kajakudlejer og arrangør af kajakkurser. Her arrangeres kajakture på Grønland, langture rundt i de danske farvande, på kajak-polo og firmaarrangementer. Her møder du engagement og personlig service, højt humør og folk, som elsker at dele ud af deres kunnen og viden.

Sæt dig godt tilrette i én af Kajakhotellets fede kajakker og tag på sightseeing i Danmarks smukke hovedstad eller langs Amager Strand. Oplev København fra vandsiden og udforsk byens charmerende kanaler på egen hånd. Nyd en fantastisk sommerdag på vandet med venner, familie og kæreste. Du behøver ikke at have sejlet kajak før.