Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på lækker italiensk street food & drikke for 2 personer hos LùBar i Torvehallerne – Italiensk street-food-success byder på sicilianske arancini, sprøde cannoli og fantastiske italienske sodavand

Kr. 135

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 270 50% Kr. 135

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 100
  • 21
  • 18

193 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos LùBar i Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. august 2015

1 2 3 4 5 6 7

Torvehallerne i hjertet af København byder på delikatesser i verdensklasse. Og den italienske kæmpesucces LùBar har netop slået dørene op til deres formidable street-food-køkken på torvepladsen midt i Danmarks største gourmet-marked. Her byder dygtige italienske street-food-kokke på sicilianske arancini og sprøde italienske cannoli med sød ricottacreme. Begejstrede journalister og madelskere fra hele verden flokkes om LúBar’s italienske food trucks i Italien, Amsterdam og København. Og med artikler og forsider i Millionaire, Traveller US og Vogue er LúBar på blot 2 år blevet en international kæmpesucces.

Med Dagens tilbud får du formidabel italiensk street food & drikke for 2 personer hos LùBar i Torvehallerne. I forkæles med 3 sicilianske arancini, 2 sprøde canolli og 2 italienske sodavand. Nyd verdensberømte arancini i 5 varianter efter eget valg. Få sprødstegt arancini med siciliansk tomatsovs, oksekød og ragusano cheese. Smag arancini med italiensk landskinke, spinat, auberginer, Bronte-pistacie, rejer og meget mere. Nyd hjemmebagte italienske cannoli – sprøde vafler med smag af nødder og strejf af kanel – fyldt med friskrørt sød ricottacreme, toppet med italiensk chokolade, pistacie og tørret appelsin. Få fantastiske italienske sodavand lavet på appelsinskal, passionsfrugt, citron og bitterappelsin – brygget af dygtige sicilianske sodavands-bryggere siden 1953.

Nyd fantastisk italiensk street food ved bænke i solskinnet på Danmarks største gourmet-marked eller tag herlighederne med hjem.LùBar

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K

Åbningstider:
Mandag - torsdag, kl. 10-19
Fredag, kl. 10-20
Lørdag, kl. 10-18
Søndag, kl. 11-17

Om LùBar

Torvehallerne syder og summer af liv og glade dage. Hver uge lægger 100.000 forvente kunder turen forbi Danmarks største gourmet-marked for at handle de bedste fødevarer og delikatesser. Og midt på torvepladsen i de travle torvehaller byder nyåbnede LùBar på et sandt italiensk madeventyr.

LùBar’s formidable street food køkken er blevet en international kæmpesucces, som har trukket overskrifter i de største italienske & internationale magasiner og dagblade. Fantastisk italiensk slow food fra smukke nyrenoverede food trucks begejstrer både designere, journalister og madelskere fra hele verden.

LúBar byder på fantastisk street food lavet på de fineste italienske delikatesser. Her er alt hjemmelavet på råvarer fra de bedste landbrug på Sicilien. Og maden har den samme udsøgte og exceptionelle smag, uanset om den serveres fra LùBar’s fantastiske food trucks i Rom, Firenze, Venedig, Torino, Amsterdam eller København.

Den italienske street-food-success er skabt af søskendeflokken Ludovico, Lucrezia og Lucilla Bonaccorsi og har dybe sicilianske rødder. På blot 2 år har street-food-konceptet udviklet sig fra et drømmeprojekt til en kæmpesucces. Og Lúbar er nu gået internationalt med stop i København. Her forkæler italienske kokke, iført nystrøgne skjorter og forklæder, københavnere & turister midt i Torvehallernes gourmet-marked.