Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på 2 x fantastisk Vegge-brunchtallerken + 2 x friskpresset juice/kaffe – Få herlige brunch-delikatesser hos populære Café N – Tidligere vinder af Politikens IBYEN-pris som Årets Café

Kr. 129

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 258 50% Kr. 129

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 71
  • 55
  • 10

352 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibevis indløses hos Café N
  • Brunch serveres alle dage fra kl. 9-16
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 6. juni 2015

1 2 3 4 5 6 7

Ultra populære Café N i Blågårdsgade laver fantastiske vegetarlækkerier serveret i solskin & dagligstue-hygge. Og den anmelderroste café har tidligere suverænt vundet Politikens IBYEN-pris som Årets Café. Her valfarter københavnerne til for at få Café N’s fantastiske brunch, som er en kanon smagsoplevelse for alle, uanset om man er vegetar eller ej.

Med Dagens tilbud får du 2 vegetar-brunchtallerkener med udsøgte lækkerier. Få hjemmelavet omelet lavet på økologiske æg, fyldt med solmodne tomater, rødløg, forårsløg og svampe. Nyd grøntsags-kroketter lavet på økologiske gulerødder, kartofler og blandede rodfrugter eller få engelsk cheddar og fransk emmentaler. Få lækkert hjemmebagt brød, hjemmelavet humus, avocado og den skønneste oliventapenade. Få tzatziki lavet på soya-yoghurt med friskhøvlet agurk, mynte og hvidløg. Nyd skønne friske frugter og bær – fx kiwi, melon, ananas, hindbær, brombær og vindruer. Få frisksnittet råkost-salat med rødbede, gulerod, rødkål, sesamfrø og sprøde ristede græskarkerner. Nyd friskpresset juice med appelsin, gulerod, ingefær & rødbede og få den blandet, som du vil. Eller få fløjlsblød latte, cappuccino, cortado eller andet fra caféens kaffe- & the-menu.Café N

Blågårdsgade 17
2200 København N

Åbningstider:
Mandag - lørdag, kl. 8-22
Søndag, kl. 9-21

Sagt af andre

Det bedste sted at hive sine venner & veninder med ud at spise.
Sundt, billigt og ikke mindst brand hyggeligt!
Byens bedste vegetar café. Derfor de 5 stjerner.
Klart ét af mine yndlingssteder!
Ja! Jeg er fan – lækker mad og frisk juice.
Hjemmelavet lækker mad til enormt rimelige priser!
Maden er fænomenal – økologisk, vegetarisk og billig.
Hjemmelavet vegetarmad, som tilfredsstiller smagsløgene på selv den største kødelsker!
Af Signe, Emilie, Patricia, Louis, Stephanie, Casper & Caroline – Kilde: Foursquare & Yelp

Om Café N

Anmelderroste Café N byder på vegetarlækkerier og dagligstue-hygge. Her arbejder super engagerede kokke & tjenere. Og for Allan Reck, som ejer og driver Café N, er vegetar-caféen et drømmeprojekt, og han har stor succes.

Caféen ligger i Blågårdsgade, Nørrebros hippe kvarter med mange små hyggelige og sjove butikker og et stort udvalg af caféer. Hos Café N er der altid fyldt med gæster i det hyggelige, tæt pakkede lokale. Her er møbleret med bænke og borde, malede træstole og rispapirlamper i loftet. Her nyder gæsterne det skønne danske forår i solskinnet udenfor. Og der er altid plads til én til på Café N, for her er det ’vi-stemningen’, der hersker.

Café N er kendt for andet og mere end den fede stemning. Caféen laver noget af det allerbedste inden for vegetar, sund og velsmagende mad. Her er mad og drikke altid frisk og hjemmelavet. Her bliver intet tappet fra dunke og plastbøtter. Og forskellen er himmelråbende. Smagen af den friskpressede juice virker, med sin kraftige sødme, som en energisk krammer – og når du sætter tænderne i Café N's vegetarlækkerier, så bliver forelskelsen total.