Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 54 % rabat på 30 minutters ultimativt gokart-race midt i København – Få det vildeste adrenalinkick på DM gokartbanen i Carlsberg Byen på Vesterbro

Kr. 165

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 360 54% Kr. 195

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 78
  • 54
  • 19

51 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos CPH Gokart
  • Værdibeviset kan indløses mandag - onsdag kl. 10-22, torsdag kl. 10-14 samt søndag kl. 10-22
  • Reservation kan foretages via info@cphgokart.dk
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2014

Udlev dine vildeste fartdrømme. Prøv den største og bedste indendørs DM gokart-bane midt i København. Ifør dig tjekket styrthjelm & køredragt og kryb ned i en toptunet professionel gokart med styrtbøjle og H-sele. Drøn ud af pitten og udlev din indre fartdjævel med 65 km/t på langsiderne på den 580 meter lange bane. Kast din gokart ind i de vildeste hårnålesving. Tryk speederen i bund og giv venner og veninder baghjul. Lad dig udfordre af banens 12 sving og fire langsider – her får du testet dine køreevner til det yderste, uanset om du er garvet eller nybegynder.

Med Dagens tilbud får du én af Københavns allersjoveste oplevelser. Køb det antal værdibeviser du ønsker. Udlev din indre fartdjævel sammen med venner, familie og arbejdskollegaer. Invitér fartglade sjæle på ultimativt gokart-race midt i København.CPH Gokart

Pasteursvej 55
1778 København V

Åbningstider:
Mandag - søndag, kl. 10-22

Telefon: 21 96 97 00

Sagt af andre

Den klart bedste indendørsbane i Københavnsområdet!
Fed bane og fede karts! Vi kommer klart igen.
Super sjovt – kan klart anbefales!
Efter min mening den eneste rigtige gokartbane på Sjælland.
Af Poul, Henrik, Tanja & Mikkel – Kilde: Trustpilot

Om CPH Gokart

CPH Gokart har taget over, hvor GoRacing slap, og alt kører videre og endnu stærkere end før. Her får du præcis det, alle med benzin i blodet tørster efter – en super gokart-bane godkendt til afholdelse af Danmarksmesterskaber for de hurtigste gokarts. Og så ligger motorsportsanlægget lige midt i København i Carlsberg Byen på Vesterbro.

CPH's gokart-bane er i en klasse for sig selv. Her leveres gokart-sportens Formel 1-oplevelse. Og motorsportens kendisser, Thorkild Thyrring, Jason Watt og mange andre racerkører har været forbi og givet ”thumbs up”.

Hos CPH Gokart er filosofien, at det ikke bare skal være sjovt – det skal være rigtigt sjovt og udfordrende. Derfor er gokart-banen af højeste internationale standard med professionelt tidtagnings-udstyr og de nyeste hurtige gokarts.

CPH Gokart har skabt motorsports-rammer, som er et univers af fart, spænding og samvær for alle – både for køreglade og professionelle.